torsdag, september 22

Boracay












Har kommer aven lite bilder ifran filippinerna. Har verkligen tagit typ 0 bilder ifran filippinerna.. Suger verkligen men typ bara glomt bort. Men har ar ngra sjukt flummiga bilder ifran igar kvall da vi kakade pa en sjukt mysig indisk restaurant och bara lag och chillade hela kvallen. Igar snorklade vi aven i ngra timmar med privat bat och guide. Shit han va helgalen.. Men vi fick iaf se massor med fiskar och det finaste och klaraste vatten jag sett. Idag skulle vi sola och pressa eftersom vi brant oss innan sa legat i skuggan under en palm senaste dagarna.. men da har det varit daligt vader sa idag har vi suttit pa ett cafe, last, kakat gott, spelat massa kort och tagit det ratt lugnt.
Vi satsar pa att vara har i 3 dagar till ungefar och sen dra vidare till el nido och coron. Har fatt bra tips om de stallerna sa vi kor nog pa det.
Mamma och pappa, ni kan fortfarande vara lugna. Filippinerna ar inte som ni tror och alla ar do snalla! Det farligaste som ar pa denna o ar typ katterna som jag HATAR! usch, panik!
Tjipp tjapp kines!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar