onsdag, november 2

Sydney.


Två bilder sen idag i ett soligt Sydney. Imorgon är sista dagen här i denna underbara stad.. Känns sjukt tråkigt men sen väntar ju Fiji som varit mitt drömresemål i många år så jag klagar inte. Där blir det öluff, sol, bad och mycket bokläsande i en dubbelhängmatta på stranden. MYS!
Vi har hunnit med väldigt mycket här under dessa 9 dagar och vi går så mycket att vi vaknar med träningsvärk i kroppen på morgnarna! Det börjar ju bli sommar här så det är sådär mysig vår/sommarkänsla här och alla sitter på uteserveringarna och dricker vin. Känns så himla avlägset att tänka på att det är vinter hemma och typ snart jul! Vill verkligen inte hem, det är nästan 1 månad kvar på resan och jag har redan lite ångest att behöva åka hem till tråkiga Halmstad och stora torg.. Häromdagen var vi på IKEA och åt köttbullar, kan säga att det var efterlängtat! Låter kräset men vi är så sjukt trötta på restaurang mat och längtar efter hemlagad svensk mat. Läs och kom ihåg detta morsan.. Sen blev det självklart lite svenskt godis.
Sen har vi varit i Manly, Cronulla, Darling Harbour, Operahuset, Zoo, Bondi Beach, The Rocks, Olympic park osv.. Kan bara säga att jag älskar denna stad! 


Tack för några fina kommentarer! Vänner och familj, jag saknar er jätte mycket med! PUSSPÅER


Bella, blogspot funkar jätte bra utomlands, många har dock sagt att det har varit svårt att kommentera inlägg osv.. Så är väl det ända negativa. Annars superduper! Sköt om dig! 



3 kommentarer:

  1. haha, varför just stora torg? du är ju rolig du :P Men ja, jag hade också velat vara där du är NU! eller där ni är! fast kan ju säga att när solen lyser här hemma, så kan höstdagarna vara ganska fina :) men fasar något otroligt för snö och blask,regn och rusk! FY.

    Och ja, du är verkligen en sommartjej! Så himla fin!
    Pussen!

    SvaraRadera
  2. jätte fina bilder! vad använder du för kamera?

    SvaraRadera
  3. vill ha lite uppdatering igen :) snart kommer du hem igen <3 tvilling

    SvaraRadera